Ugradnja auto gasa u Subotici

U ASL servisu nudimo mogućnost ugradnje originalne I atestirane opreme renomiranog Italijanskog proizvođača Landirenzo, sa garancijom od dve godine.
Možete nam poveriti vase vozilo sa sigurnosću jer u našem servisu ugradnju sistema radi visoko profesionalni tim koji je obucen i sertifikovan od strane Landirenza. Stalnim usavršavanjem održavamo zavidan nivo kvaliteta usluga koje nudimo, na šta smo ponosni, a čemu moguposvedočiti nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata širom Srbije a i šire.

Održavanje:

Kada je uređaj pravilno montiran (i podešen) on zahteva samo minimalno (redovno) održavanje.

U to spada:
– Zamena gasnog filtera na svakih 10.000 pređenih kilometara.
– Čišćenje isparivača i zamena membrana se vrši na svakih 50.000 pređenih kilometara.

Svakako ne treba zanemariti i redovne kontrole instalacije uređaja koje se obavljaju bar jednom godišnje. Ne treba zaboraviti i to da je potrebno izvršiti štelovanje gasa nakon svake zamene vazdušnog filtera jer se tom prilikom poremeti odnos vazduha i gasa što dovodi do toga da automobil ima manju snagu.

Pored Landirenza u mogućnosti smo da vam pružimo održavanje sledećih vrsta uređaja: Lecho, Zavoli, Reg by OMVL, Oskar-N, D.T. Gas, AC Stag, Lovato.

Uticaj gasa na motor:

– Tiši rad motora
– Vek trajanja motora povećava se za 35%
– Potpuno sagorevanje mešavine plin – vazduh u cilindrima motora ne dovodi do gubitka goriva u izduvnim gasovima
– Veća trajnost ulja u motoru (duže vremena zadržava sopstvene karakteristike, jer se ne razgrađuje sa benzinom)
– Ne dopušta stvaranje korozije koja nastaje prisustvom aditiva koji se dodaju benzinu radi poboljšanja njegovih osobina
– Udvostručuje se vek katalizatora i lambda sonde
– Čišći izduvni gasovi