O nama

Početci ove firme su jos davne 1987. godine kada je Duško Laušev osnovao radionicu za opravku i održavanje putničkih i lakih teretnih vozila pod nazivom auto servis Laušev.

Usled velikog obima posla, godine 1993. servis se orijentiše na održavanje Mercedes Benz vozila kao i za prodaju delova za ista.

Sledeći veliki korak za nas se desio 2004. godine, kada Darko Laušev, sin osnivača, preuzima vođenje poslovanja firme i naziv se menja u današnji ASL servis.

Od tog momenta se orijentišemo na ugradnju TNG uredjaja i postajemo ovlašćeni instalateri opreme renomiranog Italijanskog proizvođača Landi Renzo.

Sadasnji servis je povrsine je 260m2 i opremljen je Launch opremom: dijagnostickim sistemima, reglazom trapa, dizalicama,
uredjajem za ciscenje dizni, uredjajem za punjenje klima…

Uvek ćemo gledati da budemo tim koji je okružen sa ljudima koji su najprofesionalniji u svojim oblastima, kako iz oblasti auto gasa, auto dijagnostike i svih ostalih oblasti vezanih za kvalitetno održavanje vašeg vozila. Stalnim ulaganjem u usavršavanje osoblja, nivo kvaliteta naših usluga podižemo iz dana u dan.

ASL servis tim